Autobedrijf N. Bouwmeester

Hoogstraat 69
8011 AV , Zwolle
Mob: (06) 50 86 26 30

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 8,8 is gebaseerd op 38 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 45% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Eigenaar van deze onderneming?

claim dit bedrijf

Best of 2011
Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over Autobedrijf N. Bouwmeester. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Beoordelingen over Autobedrijf N. Bouwmeester

8,8
over 38 review(s)

Eerste indruk

8,6

36 pos / 2 neg

Service

9,0

36 pos / 2 neg

Prijs / kwaliteit

8,8

36 pos / 2 neg
8,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Prima garage met een voordelige prijs en top service
18 december 2014 om 11:33 Meldt als ongepast

Mijn BMW X5 had de nodige problemen, prima opgelost. Moest even kijken of de rekening wel klopte, ik was dubbele prijzen gewend bij mijn BMW dealer. Ik kan dit adres zeer aanbevelen.

Goede service voor een prima prijs
9,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Snel en behulpzaam, denkt met je mee hoe iets goedkoop opgelost kan worden. Al 2 jaar heel tevreden!
04 maart 2014 om 10:03 Meldt als ongepast

Altijd goede en snelle service, niets op aan te merken! Vriendelijkheid en behulpzaamheid. Schappelijke prijzen. Zeer tevreden.

1 keer meegemaakt dat een voorwiel niet goed was vastgedraaid.
9,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Uitstekende service !
01 december 2013 om 09:50 Meldt als ongepast

Bij garage Bouwmeester terechtgekomen omdat dit de dichtsbijzijnde garage was bij mijn werk. Ik ben erg tervreden over de service , prijs en kwaliteit die geleverd en daarnaast zijn het ook nog eens hele aardige en prettige mensen. Meerdere collega's heb ik reeds doorverwezen.

niet van toepassing
1,7

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 3

Autohandelaars, allemaal hetzelfde.
26 december 2012 om 16:28 Meldt als ongepast

O wat ging meneer prat op een stukje op het internet. Nou, bij deze. Wat een waardeloze autohandelaar. Geen inruilkorting geven, want het autootje was het helemaal waard. Dus echt niet. Het autootje bleek slecht onderhouden. Meneer had even een wiellager vervangen maar is wel vergeten te vertellen dat het hele subframe was weggerot. Overigens, niet een onbekend euvel met dit type auto. En nog steeds weet hij mensen over te halen met zijn zoete praatjes iets moois te schrijven over zijn bedrijfje. Euh, mensen. Laat je niet inpakken door mooie woorden. Gewoon goed controleren. Ik kan me niet voorstellen dat wij de enige zijn die een kat in de zak kochten bij deze meneer. En nadat wij hem alsnog confronteerde was hij niet bereid het euvel op te lossen op zijn eigen kosten. Toen rekende hij gewoon dealerprijzen voor zijn eigen werkzaamheden. Jammer, meneer Bouwmeester. Maar je moet eerlijke mensen niet bedonderen. De waarheid komt een keer aan het licht.

  Commentaar (4)


door Martin - 11 februari 2013 om 0:00 Meldt als ongepast
Het vervangen van de distributieriem voor 200 euro? Meneer, u bent niet serieus.. Dat kan alleen maar als het enkel en alleen om de distributieriem gaat. Echter bij een distributie horen meer onderdelen. Alleen de riem vervangen, dan kunt u net zo goed niets doen en ik geloof ook nooit dat er anders dan het volledige pakket is aangeboden bij de verkoop.


door Nicky Bouwmeester - 5 januari 2013 om 15:10 Meldt als ongepast
De distributieriem,spanrol,waterpomp en multiriem heb ik u aangeboden voor 200 euro all in dit is zeker geen Dealerprijs. Aan een Subframe mag Gelast worden het was Zeker Niet TOTAAL Verrot. Ik heb 2 Januari 2013 telefonisch contact met Uw Zus opgenomen zij heeft de auto niet meer.Zij heeft mij alleen de Bandenslijtage Aangegeven verder had zij Geen klachten.Zij wist Niks van wat u hier geschreven heeft ik heb haar gevraagd om door te geven dat ik gebeld had.


door Nicky Bouwmeester - 5 januari 2013 om 15:02 Meldt als ongepast
Volgens Mij gaat deze Review over de Renault Twingo ZH-HF-82 met 184.780 Km. Aangeschaft op 03 Juni 2011 Geleverd met Nieuwe Apk Keuring. Het gaat om de Auto die Uw Zus heeft aangeschaft Mevrouw Boon-van der Mark uit Amstelveen.U was bij de Aanschaf aanwezig en u gaf mij de indruk dat u een Auto (Twingo) Kenner was.Het Panorama Dak ging het laatste stukje niet electrisch dicht dit laatste stukje moest je de met de hand Helpen dit heb ik Aangeven.


door Martin - 4 januari 2013 om 2:15 Meldt als ongepast
Gelukkig ben ik niet dezelfde mening toegedaan als u. Mijn auto word perfect onderhouden en behandeld door Nicky. Zijn vakman schap maakt dat ik blindelings kan vertrouwen op mijn auto, en zodoende vertrouw ik blindelings op Nicky. Ik weet ook niet of u langs bent gegaan bij NIcky, of dat u dit zuiver via internet doet.. Maar ik ken Nicky al heel wat jaren en ik weet dat hij hoe dan ook altijd bereid is te helpen als er iets is.


8,3

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 3

Renault Twingo
12 december 2012 om 16:39 Meldt als ongepast

Via Marktplaats een mooie jonge Twingo bij Nicky Bouwmeester gekocht. Na een prettig telefoongesprek ben ik de volgende dag naar Zwolle gereden. Ben zeer tevreden, Nicky heeft een prettige manier van zaken komt op mij over als een eerlijke betrouwbare zakenman. Ik heb hem bij vrienden en kennissen aanbevolen in geval ze een goede 2e hands auto zoeken voor een eerlijke prijs.

  Commentaar (4)


door M2 - 11 januari 2013 om 22:00 Meldt als ongepast
En waarom is de auto nog in de familie? Ik nam de auto over omdat deze geld heeft gekost. Wij kunnen hem niet verkopen aan iemand buiten de familie omdat wij te eerlijk zijn. Dat had namelijk ingehouden dat we maar 750 euro ervoor hadden gehad. En dat is nog niet de helft van wat er aan u is betaald. Kortom, we pompen er dus maar een hoop geld in en hopen dat het blijft rijden. U had niet moeten bellen maar destijds moeten oplossen. Oja, bij Renault kost een snaar vervangen 215 euro.


door M2 - 11 januari 2013 om 21:48 Meldt als ongepast
Zoals ik al stelde in mijn email, uw bericht is aangekomen. Een snaartje vervangen voor 200 euro lost het euvel niet op. U vertelde bij de verkoop dat er geen korting werd gegeven. De auto was in prima staat. Echter heeft u het zelf de auto gekeurd en dus heeft u de onderkant gezien. Het subframe is aan alle kanten gelast en de uitlijning van de auto was niet in orde. Geen apk afkeur, maar niet netjes. Ja, de auto is nog steeds in de familie. Ik heb hem maar overgenomen van mijn zus.


door Nicky Bouwmeester - 5 januari 2013 om 15:15 Meldt als ongepast
U neemt niet de Moeite om Mij te Bellen ik kan U niet bereiken ik heb van u geen Telefoon nummer en U zus is niet bereid on Uw nummer aan mij door te geven. Dat ik niet Bereid ben geweest om dit Euvel op te lossen is Niet Waar. Ik heb U gemaild maar u Heeft hier Nooit op gereageerd. Jammer dat u na 1,5 Jaar nu een op Kerstdag een Negatieve Review Plaats Nicky Bouwmeester Telefoon 06-50862630


door M2 - 26 december 2012 om 16:22 Meldt als ongepast
Ook wij kochten een Twingo. Subframe weggerot (was gelast). Maar dat vertelde meneer Bouwmeester er niet bij. Distributiesnaar niet vervangen, iets wat zogenaamd wel was gebeurt. Tank leeg als je de auto meeneemt voor de prijs die meneer vroeg. Dak (origineel dak renault) werkte niet en lekt. Niet tot slecht uitgelijnd, dus enorme bandenslijtage op links voor (toch een klapper auto)? Voor ons dus geen Bouwmeester meer. De snaar wilde hij nog wel vervangen voor bijna 200 euro. Tja, de dealer ook.


n/a

Review behulpzaam?
JA NEE

Staan altijd voor je klaar,zo doorgaan.
10 november 2012 om 19:05 Meldt als ongepast

Staan altijd voor je klaar,zo doorgaan.


8,7

Review behulpzaam?
JA NEE

daewoo matiz
31 mei 2012 om 18:18 Meldt als ongepast

Ik wou graag een auto bij hem kopen maar helaas was hij verkocht.Maar op zijn eigen houtje ging hij nog een auto voor mij zoeken.In 1 woord geweldige service.Auto rijdt super alles goed geregeld deze man is echt betrouwbaar.


9,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Veilig gevoel bij Bouwmeester!
22 april 2012 om 16:55 Meldt als ongepast

Als vrouw met mijn eerste auto'tje kwam al snel het dilemma: hoe laat ik mijn auto repareren zonder voor de gek te worden gehouden..? Na wat research kwam ik bij Bouwmeester terecht en heb ik de gok genomen om contact op te nemen. Sinds die tijd heb ik de auto al een aantal keer laten repareren/keuren bij zijn garage en ik heb veel vertrouwen gekregen door zijn open manier van communiceren, echt een aanrader!

open en eerlijk, goeie prijzen
8,0

Review behulpzaam?
JA NEE

koeriersbedrijf van dijk
13 april 2012 om 20:52 Meldt als ongepast

Deze garage voor iedereen aan te bevelen.

Staan altijd voor je klaar
10

Review behulpzaam?
JA NEE

Nieuwe banden + Montage schokbrekers + Revisie remmen
29 februari 2012 om 13:53 Meldt als ongepast

Prima bedrijf, zeer duidelijk over hun prijzen, ze bellen altijd eerst voordat ze wat monteren. Service echt super, kon 2 dagen later me auto al ophalen, De telefoongesprekken verliepen ook zeer plezierig

Snelle service, Duidelijk over de prijs, Topservice voor een beunprijs Geen.