Autoservice Medkar

Telfordstraat 29
8013 RL , Zwolle
Tel: (038) 460 98 78

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 9,4 is gebaseerd op 57 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 80% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Best of 2012 Best of 2011
Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over Autoservice Medkar. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Beoordelingen over Autoservice Medkar

9,4
over 57 review(s)

Eerste indruk

9,3

57 pos / 0 neg

Service

9,5

57 pos / 0 neg

Prijs / kwaliteit

9,4

57 pos / 0 neg
10 avatar

Review behulpzaam?
JA NEE

Niets is hun teveel!!!! Werd gisteren en ...
01 oktober 2014 om 15:23 Meldt als ongepast

Niets is hun teveel!!!!
Werd gisteren en vandaag "al la minute" geholpen.
Zeer klantvriendelijk en een UITSTEKENDE SERVICE!!!!!!!!


10

Review behulpzaam?
JA NEE

SUPER
23 augustus 2013 om 19:21 Meldt als ongepast

vakkundig : Echt een vakman. Weet waar ie het over heeft.
Prijs : krijg meer werk dan je ervoor betaald.
Klantvriendelijkheid: Heel erg sociaal en mee denkend. ze zijn eerlijk en bied ze je opties aan.
CONCOLUSIE : Nooit naar een andere garage. echte aanrader.


10

Review behulpzaam?
JA NEE

Goede service, perfecte prijs!
24 mei 2013 om 09:53 Meldt als ongepast

Bij problemen wordt er meegedacht, samen wordt de beste oplossing gekozen. Altijd een goede service met een leenauto of thuis afzetten.


10

Review behulpzaam?
JA NEE

Geweldige Service
10 maart 2013 om 21:36 Meldt als ongepast

Ben altijd klant geweest bij Medkar. Tot ik vorig jaar in juni een nieuwe VW Polo kocht bij een andere garage. Toch echter voor het onderhoud ga ik weer terug naar Medkar. Dit voor de zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding, voor de eerlijkheid en geweldige service.


10

Review behulpzaam?
JA NEE

TOP!!!!
29 januari 2013 om 13:07 Meldt als ongepast

Dankzij de reviews ook mijn auto naar medcar gebracht voor een apk. Ik kon er ook op wachten en heb in de tussentijd een lekkere wandeling gemaakt met mijn hond. Terug gekomen was mijn autootje afgekeurd ( scheurtje in de wielophanging ). Het kon echter direct gemaakt worden gelukkig. Kan niet anders zeggen dan dat ik dik tevreden ben met de kwaliteit en service.
En zal zeker in mijn omgeving deze garage aanraden..


10

Review behulpzaam?
JA NEE

Apk
27 december 2012 om 21:18 Meldt als ongepast

Vandaag de APK laten doen bij Medkar, hierop advies van diverse mensen. We konden er op wachten. Snel, goede service en eerlijk, tot volgend jaar!


10

Review behulpzaam?
JA NEE

Fantastisch geholpen
22 december 2012 om 16:09 Meldt als ongepast

Stond met een lege accu stil in Zwolle. Een telefoontje na Medkar en binnen het kwartier was er iemand. Ik werd keurig afgezet op de plek van mijn bestemming, mijn auto werd opgehaald door Medkar en in de garage gerepareerd. Goede, snelle service en vriendelijke mensen.


9,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Vertrouwen in kwaliteit
22 december 2012 om 14:05 Meldt als ongepast

Sinds ik zo'n twee jaar geleden ben overgestapt naar Medkar, is mijn vertrouwen in autogarages weer hersteld. Bij Medkar denken ze namelijk met me mee over de beste oplossing voor mijn auto, zonder dat ik direct de hoofdprijs moet betalen.

De garage en showroom zien er in de eerste plaats goed verzorgd uit. De bekwame medewerkers brengen me van tevoren op de hoogte van de onderhoudskosten. Ik kan op elk gewenst moment langskomen én ik krijg standaard een kop thee aangeboden terwijl ik wacht als de reparaties worden uitgevoerd.

En als ik vraag of ze ook de olie, koelvloeistof en ruitenvloeistof willen checken, worden deze zaken kosteloos bijgevuld. Dát noem ik nou service!

Ik ben en blijf vaste klant bij Medkar en twijfel nooit om ook mijn vrienden en kennissen naar deze garage door te verwijzen, omdat ik weet dat ze zo goed mogelijk worden geholpen!


10

Review behulpzaam?
JA NEE

Top autobedrijf, 100% eerlijk en betrouwbaar !
15 december 2012 om 12:52 Meldt als ongepast

Al heel lang klant en altijd correct, vakkundig en naar volle tevredenheid geholpen, heel vriendelijke prijzen.
Heb al veel mensen doorgestuurd, die dezelfde ervaringen volop delen.


10

Review behulpzaam?
JA NEE

wendy
01 november 2012 om 13:29 Meldt als ongepast

Super goede service !


Locatie van Autoservice Medkar op de kaart

Telfordstraat 29
8013RL, Zwolle

Openingstijden

  • Maandag08:00 - 17:30
  • Dinsdag08:00 - 17:30
  • Woensdag08:00 - 17:30
  • Donderdag08:00 - 17:30
  • Vrijdag08:00 - 17:30
  • Zaterdag08:00 - 12:00
  • ZondagGesloten