Logo van MargeWebshop.nl, Zwolle

MargeWebshop.nl

Newtonweg 19-21
8013 RD , Zwolle
Tel: (038) 750 16 08 / Mob: (06) 39 56 26 60

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 8,2 is gebaseerd op 36 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 90% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over MargeWebshop.nl. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Beoordelingen over MargeWebshop.nl

8,2
over 36 review(s)

Eerste indruk

8,4

33 pos / 3 neg

Service

8,3

29 pos / 7 neg

Prijs / kwaliteit

7,9

31 pos / 5 neg
3,7

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 0 / Nee: 2

En we wachten nog steeds....
05 januari 2015 om 21:52 Meldt als ongepast

Begin oktober 2014 een dames Vogue transportfiets mat zwart besteld voor de verjaardag van onze dochter. We wisten dat de fiets niet direct leverbaar was maar vanaf half oktober/november weer voorradig. Aangezien wij al betaald hebben zou de fiets met voorrang geleverd worden. Begin december zonder ook maar iets gehoord te hebben toch maar eens gebeld daar de tekst onveranderd op de site bleef staan. Blijkt dat de levering toch nog langer op zich laat wachten. Nu leverbaar van half nov. tot uiterlijk december. Nu de eerste week van januari 2015 al weer is aangebroken nog steeds geen enkel bericht en geen fiets...Denk ook niet dat we hier nog op hoeven te rekenen, erg jammer! Morgen maar weer eens bellen met de vraag hoe lang het nu nog gaat duren en anders zit er niets anders op een andere fiets te kopen en ons geld terug te vragen.

Belofte nakomen en indien de bestelling niet meer leverbaar is, de klant op de hoogte stellen

  Commentaar (2)


door a bremmer - 16 januari 2015 om 22:22 Meldt als ongepast
Inmiddels hebben wij een andere fiets uitgekozen. Deze was iets duurder maar wel leverbaar. Eind goed, al goed tot deze bezorgd zou worden. Mail gehad dat deze op donderdag bezorgd wordt. Hele dag gewacht, chauffeur niet bereikbaar en dezeis met fiets en al terug gereden omdat zijn dag er op zat? !Nu vandaag alsnog geleverd na het onheilspellende bericht vanmorgen dat de fiets nog in de loods in Zwolle stond en dinsdag gebracht zou worden. Na hoop heen en weer bellen toch bezorgt vandaag...maar goed dat onze dochter zo blij met de fiets is..wat een toestand en hoeveel moeite en tijd dit gekost heeft :-(


door Esther - 16 januari 2015 om 8:26 Meldt als ongepast
Wij hetzelfde probleem.. begin november deze fiets besteld in het blauw.. ook voor de verjaardag van onze dochter. Wij hebben ook verscheidene keren gebeld... vorige week gebeld en er werd gezegd dat de fabrikant verwacht deze maand de fiets te kunnen leveren. Laten we t hopen ;)


7,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Goede service
08 december 2014 om 13:22 Meldt als ongepast

Na bestelling bleek de fiets helaas niet leverbaar. Winkel heeft goed gezocht naar een alternatief. Toen het alternatief niet leuk genoeg vonden hebben we de order zonder problemen kunnen annuleren en werd het geld per direct teruggeboekt.


10

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

gewoon een heel goed bedrijf !
01 augustus 2014 om 21:13 Meldt als ongepast

Wij hebben voor onze zoon zijn eerste racefiets gekocht.Trots dat hij was toen hij uit de doos kwam, heel mooi ,maar er was een sticker kapot van het frame we stuurden een e-mail en drie dagen later was er een nieuwe sticker super goed.

  Commentaar (1)


door Margewebshop.nl - 2 augustus 2014 om 20:08 Meldt als ongepast
Bedankt voor uw review. Fijn dat de sticker snel aangekomen is. We hopen dat uw zoon veel plezier aan de fiets zal beleven.


9,0

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

uitstekende service en afhandeling klacht
25 juni 2014 om 22:28 Meldt als ongepast

Alle contacten over onze aankoop werden zorgvuldig en snel afgehandeld.
Helaas bleek de geleverde fiets niet dezelfde kettingkast te hebben als we dachten. Doordat deze niet meer werd geleverd door de fabrikant werd ons een net voorstel gedaan om dit te compenseren. Ook dit werd naar onze volle tevredenheid afgehandeld. Veel webshops kunnen nog veel leren van de manier en snelheid van het afhandelen van een klacht.

snelheid en kwaliteit van de klantenservice Het uiteindelijk geleverde produkt moet stroken met de website.

  Commentaar (1)


door Margewebshop.nl - 2 augustus 2014 om 20:06 Meldt als ongepast
Bedankt voor uw review. Fijn dat het zo naar tevredenheid opgelost is. Helaas hadden wij nog niet doorgekregen dat de kettingkast gewijzigd was. Inmiddels is dit op onze site aangepast.


9,0

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Uistekende service
03 juni 2014 om 07:20 Meldt als ongepast

voor het eerst hier besteld. Snelle en vriendelijke reacties, per mail en telefoon. Prima bezorging (keurig op tijd) en hulp bij afmonteren (per mail). Helemaal top !

service, bereikbaarheid per mail

  Commentaar (1)


door Margewebshop - 3 juni 2014 om 17:06 Meldt als ongepast
Bedankt voor uw review. Fijn dat u de tevreden bent over uw aankoop bij Margewebshop en de afhandeling van uw bestelling. We wensen u veel plezier met de fiets.


8,7

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

kwaliteit,service zeker een aanrader om een fiets te halen!!!!
07 mei 2014 om 19:39 Meldt als ongepast

een mooie betaalbare fiets, netjes opgehaald bij openen van de doos een fabrieksfout aan de fiets zat hebben contact gehad met de winkel en deze behandelde ons netjes door met de oplossing te komen om de fiets om te wisselen.

  Commentaar (1)


door Margewebshop - 7 mei 2014 om 19:57 Meldt als ongepast
Bedankt voor uw review. Fijn dat we alles weer naar wens hebben kunnen regelen. Het is al vervelend genoeg wanneer er sprake is van een fabrieksfoutje wanneer u de doos openmaakt. Dit proberen we dan ook altijd zo snel mogelijk op te lossen door het onderdeel of het complete fietsje om te ruilen.


8,7

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Fantastische service
10 januari 2014 om 09:32 Meldt als ongepast

Snel geleverd, prima service. Ben zeer tevreden!

Persoonlijk.

  Commentaar (1)


door Margewebshop - 7 mei 2014 om 19:53 Meldt als ongepast
Bedankt voor uw review. Fijn dat u tevreden bent over de levering en ons dit langs deze weg kenbaar maakt. Voor ons een teken dat ook het transport goed geregeld is.


9,0

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Heb laats. Fiets besteld was binnen drie ...
09 januari 2014 om 20:06 Meldt als ongepast

Heb laats. Fiets besteld was binnen drie dagen eral goede service en goede uitleg aan telefoon en goed duidelijk op internet aanbevolen voor om hier je spullen te kopen. Top

  Commentaar (1)


door Margewebshop.nl - 9 januari 2014 om 20:45 Meldt als ongepast
Bedankt voor uw review. Fijn dat u onze website en de communicatie als positief heeft ervaren en dat uw bestelling binnen de termijn van 3 dagen geleverd is. Dit is uiteraard altijd ons streven, en het is leuk om te horen dat het gewaardeerd word. Veel plezier met uw aankoop.


9,7

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Nog nooit zoveel steps bij elkaar in 1 winkel gezien.
20 november 2013 om 17:02 Meldt als ongepast

Wij wilden een step voor onze kinderen kopen. We wisten echter niet wat voor step geschikt was dus zijn we naar de winkel van Margewebshop in Zwolle gegaan. Nog nooit hebben we zoveel verschillende steps bij elkaar in 1 winkel gezien. Er stonden meer als 60 verschillende steps klaar om uit te proberen. Na goede informatie en uitproberen konden we gelijk de 2 gekozen steps meenemen. Geweldig.

Superveel keuze, ook uit te proberen en goed advies.

  Commentaar (1)


door Margewebshop.nl - 9 januari 2014 om 20:41 Meldt als ongepast
Bedankt voor uw review. We hebben altijd alle kickbike en yedoo steps in de showroom staan om uit te proberen, en een groot aantal vouw en stunt steps. Fijn dat u een goede keuze heeft kunnen maken. We wensen u veel plezier met de steps.


9,3

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Zeer veel keuze en zeer snelle levering
17 november 2013 om 12:29 Meldt als ongepast

In de Showroom in Zwolle wilden we een fiets uitzoeken en gelijk meenemen.
Helaas was de fiets niet in de gewenste kleur in de showroom op voorraad.
We konden hem gelijk bestellen en hij zou binnen 3 dagen thuisbezorgd worden.
Tot onze verbazing werd hij de volgende dag al bezorgd. Geweldig!!!

Zeer grote showroom met veel keuze en snelle levering.

  Commentaar (1)


door Margewebshop.nl - 9 januari 2014 om 20:39 Meldt als ongepast
Bedankt voor uw review. Voor de meeste fietsen en steps geld inderdaad een snelle levertijd van slechts 1 a 2 werkdagen. Voor de zekerheid houden we altijd wat marge aan en vertellen we rekening te houden met 2 a 3 werkdagen. Fijn dat het allemaal snel en goed gegaan is. Veel plezier met uw aankoop.


Bekijk snel al onze acties!

Ga direct naar onze website of kom langs in onze showroom van ruim 400m2. Iedere week nieuwe acties!

Locatie van MargeWebshop.nl op de kaart

Newtonweg 19 -21
8013RD, Zwolle

Openingstijden

  • Maandag10:00 - 17:00
  • Dinsdag10:00 - 17:00
  • Woensdag10:00 - 17:00
  • Donderdag10:00 - 17:00
  • Vrijdag10:00 - 17:00
  • Zaterdag10:00 - 17:00
  • ZondagGesloten