Logo van MargeWebshop.nl, Zwolle

MargeWebshop.nl

Newtonweg 19-21
8013 RD , Zwolle
Tel: (038) 750 16 08 / Mob: (06) 39 56 26 60

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 8,3 is gebaseerd op 35 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 90% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over MargeWebshop.nl. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Beoordelingen over MargeWebshop.nl

8,3
over 35 review(s)

Eerste indruk

8,5

33 pos / 2 neg

Service

8,3

28 pos / 7 neg

Prijs / kwaliteit

8,0

31 pos / 4 neg
5,0

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Onlangs kinderfiets Popal besteld en ...
23 september 2014 om 16:03 Meldt als ongepast

Onlangs kinderfiets Popal besteld en gekocht.Info en levering prima.Gekozen voor zelfmontage (stuur,voorwiel,zadel,trappers,transportmand)Echter achterwiel liep niet"vrij".(fabrieks"fout")Fiets teruggebracht en uitgelegd.
Kreeg te horen dat bij zelfmontage alles voor de verantwoordelijkheid v.d.klant is.Dus uitlijning,wiel scheef of recht, kettingspanning etc. Buitengewoon teleurgesteld weer naar huis gegaan.Wat een slechte service.
Fabrikant gebeld , die mij toezegde voor een oplossing via een ander kanaal te zorgen,Is toch nog later goed gekomen, maar niet via de webshop.Kies hier dus nooit voor zelfmontage ; kost een hoop tijd en ergernis

Verbeterpunten: service

  Commentaar (1)


door Margewebshop.nl - 23 september 2014 om 16:59 Meldt als ongepast
Indien er gekozen word voor levering in doos, dus zelf afmonteren, dan dienen genoemde onderdelen inderdaad nog gemonteerd te worden. Daarnaast dient alles wat voor gemonteerd is gecontroleert te worden of alles goed vast en afgesteld is. Dat wil zeggen kettingspanning, remmen etc. Het komt wel eens voor dat de ketting te strak staat, het achterwiel iets scheef staat of er een onderdeel niet goed vast zit. Vandaar deze controle. Omdat niet iedereen in staat is, of zin heeft om dit zelf te doen geven wij de mogelijkheid de fiets rijklaar afgemonteerd te bestellen. Dan word de fiets rijklaar afgeleverd en zijn al deze zaken voor u gedaan. Wij sturen dus zeker niemand zomaar weg, maar laten de keuze aan de klant of wij de fiets tegen gering montagetarief a 20 euro rijklaar moeten maken of niet.


10

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

gewoon een heel goed bedrijf !
01 augustus 2014 om 21:13 Meldt als ongepast

Wij hebben voor onze zoon zijn eerste racefiets gekocht.Trots dat hij was toen hij uit de doos kwam, heel mooi ,maar er was een sticker kapot van het frame we stuurden een e-mail en drie dagen later was er een nieuwe sticker super goed.

  Commentaar (1)


door Margewebshop.nl - 2 augustus 2014 om 20:08 Meldt als ongepast
Bedankt voor uw review. Fijn dat de sticker snel aangekomen is. We hopen dat uw zoon veel plezier aan de fiets zal beleven.


9,0

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

uitstekende service en afhandeling klacht
25 juni 2014 om 22:28 Meldt als ongepast

Alle contacten over onze aankoop werden zorgvuldig en snel afgehandeld.
Helaas bleek de geleverde fiets niet dezelfde kettingkast te hebben als we dachten. Doordat deze niet meer werd geleverd door de fabrikant werd ons een net voorstel gedaan om dit te compenseren. Ook dit werd naar onze volle tevredenheid afgehandeld. Veel webshops kunnen nog veel leren van de manier en snelheid van het afhandelen van een klacht.

Pluspunten: snelheid en kwaliteit van de klantenservice
Verbeterpunten: Het uiteindelijk geleverde produkt moet stroken met de website.

  Commentaar (1)


door Margewebshop.nl - 2 augustus 2014 om 20:06 Meldt als ongepast
Bedankt voor uw review. Fijn dat het zo naar tevredenheid opgelost is. Helaas hadden wij nog niet doorgekregen dat de kettingkast gewijzigd was. Inmiddels is dit op onze site aangepast.


9,0

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Uistekende service
03 juni 2014 om 07:20 Meldt als ongepast

voor het eerst hier besteld. Snelle en vriendelijke reacties, per mail en telefoon. Prima bezorging (keurig op tijd) en hulp bij afmonteren (per mail). Helemaal top !

Pluspunten: service, bereikbaarheid per mail

  Commentaar (1)


door Margewebshop - 3 juni 2014 om 17:06 Meldt als ongepast
Bedankt voor uw review. Fijn dat u de tevreden bent over uw aankoop bij Margewebshop en de afhandeling van uw bestelling. We wensen u veel plezier met de fiets.


8,7

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

kwaliteit,service zeker een aanrader om een fiets te halen!!!!
07 mei 2014 om 19:39 Meldt als ongepast

een mooie betaalbare fiets, netjes opgehaald bij openen van de doos een fabrieksfout aan de fiets zat hebben contact gehad met de winkel en deze behandelde ons netjes door met de oplossing te komen om de fiets om te wisselen.

  Commentaar (1)


door Margewebshop - 7 mei 2014 om 19:57 Meldt als ongepast
Bedankt voor uw review. Fijn dat we alles weer naar wens hebben kunnen regelen. Het is al vervelend genoeg wanneer er sprake is van een fabrieksfoutje wanneer u de doos openmaakt. Dit proberen we dan ook altijd zo snel mogelijk op te lossen door het onderdeel of het complete fietsje om te ruilen.


8,7

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Fantastische service
10 januari 2014 om 09:32 Meldt als ongepast

Snel geleverd, prima service. Ben zeer tevreden!

Pluspunten: Persoonlijk.

  Commentaar (1)


door Margewebshop - 7 mei 2014 om 19:53 Meldt als ongepast
Bedankt voor uw review. Fijn dat u tevreden bent over de levering en ons dit langs deze weg kenbaar maakt. Voor ons een teken dat ook het transport goed geregeld is.


9,0

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Heb laats. Fiets besteld was binnen drie ...
09 januari 2014 om 20:06 Meldt als ongepast

Heb laats. Fiets besteld was binnen drie dagen eral goede service en goede uitleg aan telefoon en goed duidelijk op internet aanbevolen voor om hier je spullen te kopen. Top

  Commentaar (1)


door Margewebshop.nl - 9 januari 2014 om 20:45 Meldt als ongepast
Bedankt voor uw review. Fijn dat u onze website en de communicatie als positief heeft ervaren en dat uw bestelling binnen de termijn van 3 dagen geleverd is. Dit is uiteraard altijd ons streven, en het is leuk om te horen dat het gewaardeerd word. Veel plezier met uw aankoop.


9,7

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Nog nooit zoveel steps bij elkaar in 1 winkel gezien.
20 november 2013 om 17:02 Meldt als ongepast

Wij wilden een step voor onze kinderen kopen. We wisten echter niet wat voor step geschikt was dus zijn we naar de winkel van Margewebshop in Zwolle gegaan. Nog nooit hebben we zoveel verschillende steps bij elkaar in 1 winkel gezien. Er stonden meer als 60 verschillende steps klaar om uit te proberen. Na goede informatie en uitproberen konden we gelijk de 2 gekozen steps meenemen. Geweldig.

Pluspunten: Superveel keuze, ook uit te proberen en goed advies.

  Commentaar (1)


door Margewebshop.nl - 9 januari 2014 om 20:41 Meldt als ongepast
Bedankt voor uw review. We hebben altijd alle kickbike en yedoo steps in de showroom staan om uit te proberen, en een groot aantal vouw en stunt steps. Fijn dat u een goede keuze heeft kunnen maken. We wensen u veel plezier met de steps.


9,3

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Zeer veel keuze en zeer snelle levering
17 november 2013 om 12:29 Meldt als ongepast

In de Showroom in Zwolle wilden we een fiets uitzoeken en gelijk meenemen.
Helaas was de fiets niet in de gewenste kleur in de showroom op voorraad.
We konden hem gelijk bestellen en hij zou binnen 3 dagen thuisbezorgd worden.
Tot onze verbazing werd hij de volgende dag al bezorgd. Geweldig!!!

Pluspunten: Zeer grote showroom met veel keuze en snelle levering.

  Commentaar (1)


door Margewebshop.nl - 9 januari 2014 om 20:39 Meldt als ongepast
Bedankt voor uw review. Voor de meeste fietsen en steps geld inderdaad een snelle levertijd van slechts 1 a 2 werkdagen. Voor de zekerheid houden we altijd wat marge aan en vertellen we rekening te houden met 2 a 3 werkdagen. Fijn dat het allemaal snel en goed gegaan is. Veel plezier met uw aankoop.


9,3

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

geweldige service
10 oktober 2013 om 22:32 Meldt als ongepast

Op het laatste moment (woensdag) een fiets besteld voor de verjaardag van onze zoon.
We kozen voor afhalen. Na overleg konden we hem vandaag (donderdag) al rijklaar afgemonteerd afhalen in Zwolle.
Onze zoon is helemaal blij.

Pluspunten: Enorme veel keus in alle prijsklassen. Zeer grote showroom. Geweldige service.

  Commentaar (1)


door Margewebshop.nl - 16 november 2013 om 11:15 Meldt als ongepast
Bedankt voor uw review. Voor een verjaardag doen we uiteraard al het mogelijke om tijdig te kunnen leveren. Fijn dat dit gelukt is.