Logo van MargeWebshop.nl, Zwolle

MargeWebshop.nl

Newtonweg 19-21
8013 RD , Zwolle
Tel: (038) 750 16 08 / Mob: (06) 39 56 26 60

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 8,0 is gebaseerd op 42 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 90% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over MargeWebshop.nl. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Stem en win prachtige prijzen! Stem op MargeWebshop.nl en scoor prachtige prijzen. Dit is uw kans om uw waardering te uiten over MargeWebshop.nl, want met uw review kunt u namelijk prachtige prijzen mee winnen.

Beoordelingen over MargeWebshop.nl

8,0
over 42 review(s)

Eerste indruk

8,2

38 pos / 4 neg

Service

8,0

32 pos / 10 neg

Prijs / kwaliteit

7,7

35 pos / 7 neg
2,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Slechte fietsen
21 april 2015 om 19:32 Meldt als ongepast

Wij hebben deze fiets een half jaar maar alles is slecht aan deze fiets.
Chroomwerk gaat roesten
Lakwerk heel dun en begint te roesten bij de geringste beschadiging.
Achterlicht niet waterdicht en hebben we al vervangen.
Standaard gammel ,fiets valt heel snel.
Spaken niet verzonken of verchroomd ,allemaal roest.

geen pluspunten alles aan de hele fiets
10

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Uitstekende service !!
15 april 2015 om 08:29 Meldt als ongepast

Dinsdagavond 14-03-2015 werd ik gebeld door de transporteur, het was al laat, maar de vriendelijke heer kon de mountainbike toch langs komen brengen (als het mij uitkwam), dit n.a.v. de gemaakte afspraak.
Deze vriendelijke en correcte heer haalde de fiets vast uit de transportauto, nadat hij nog even gebeld had dat hij er was.
De fiets is in onberispelijke staat en ziet er in werkelijkheid nog mooier uit dan op de foto !!! Ik pas er uitstekend op en voldoet zeker aan mijn verwachtingen.
DIT NOEM IK NU GOEDE SERVICE EN KLANTVRIENDELIJKHEID, TOP !!!

Vanwege de kwaliteit en uitstekende service zal ik dit bedrijf zeker aan anderen aanbevelen. Om eerlijk te zijn, kan ik niets bedenken, alles is keurig geregeld..

  Commentaar (1)


door Margewebshop.nl - 15 april 2015 om 23:53 Meldt als ongepast
Bedankt voor uw review. Fijn dat u zo tevreden bent over uw aankoop en onze service. We wensen u heel veel plezier met uw fiets.


5,0

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 0 / Nee: 1

Geen reactie meer per email
08 april 2015 om 20:32 Meldt als ongepast

Vorig jaar een Vogue fiets besteld voor mijn dochter haar verjaardag, nu al een aantal keer contact opgenomen over gebreken, nu als laatste keer contact gehad over dat de fiets (nu al) gaat roesten, hun reactie "Wanneer de roest zomaar onder de lak vandaan komt is dit niet normaal", oke een foto toegestuurd via de mail van de roestige plek, komt onder de lak vandaan, krijg nu geen reactie meer van hun, nog een keer gereageerd maar tevergeefs.

klacht beter afhandelen

  Commentaar (1)


door Margewebshop.nl - 15 april 2015 om 23:52 Meldt als ongepast
Uw klacht is in behandeling. Uiteraard betreuren wij het dat en iets niet goed is aan de fiets. Wanneer er roest onder de lak vandaan komt is er spraken van een productiefout. Wij zijn met de fabrikant in overleg hoe we dit zo goed mogelijk voor u op kunnen lossen. Hier hebben we ook contact over gehad en bent u van op de hoogte.


Stem en win prachtige prijzen! Stem op MargeWebshop.nl en scoor prachtige prijzen. Dit is uw kans om uw waardering te uiten over MargeWebshop.nl, want met uw review kunt u namelijk prachtige prijzen mee winnen.

8,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Zeer goede service Als er iets niet klopt ...
25 februari 2015 om 10:43 Meldt als ongepast

Zeer goede service
Als er iets niet klopt wordt het zonder twijfel opgelost

Prettig en normaal contact
6,0

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Wacht al sinds oktober op een fiets
09 februari 2015 om 12:06 Meldt als ongepast

Door familie leden zijn we op deze site gekomen, eerste indruk was goed, bestelling was goed , maar de fiets was niet voorradig en we moesten wachten tot half november, het werd toch december, ooh niee, de leverancier heeft problemen met uitleveren wordt begin januari, ooh toch niet eind januari, toen maar weer gebeld, we krijgen ze morgen binnen en worden volgende week uitgeleverd, dus ook niet, nu heb ik net 8 keer gebeld maar niemand neemt op. Zie hier allemaal goede reviews en dat zal ook wel, maar dit vind ik zeer slecht. Ga nog maar eens bellen en als ik deze week de fiets niet geleverd krijg dan schakel ik de consumentenbond in.

geen veel

  Commentaar (1)


door Margewebshop.nl - 22 februari 2015 om 14:00 Meldt als ongepast
Uw bestelling is in de voorverkoop besteld. Indien een product in de voorverkoop bestelbaar is staat dit er duidelijk bij vermeld, en staat er ook bij wanneer de fabrikant het model verwacht uit te leveren. Helaas is er enige vertraging ontstaan in de uitlevering door de fabrikant. Dit vinden wij ook heel vervelend. maar uiteraard zijn wij afhankelijk van de fabrikant en is vertraging van uitlevering voor ons overmacht. Veranderingen in de verwachtte levertijd worden altijd bij het product vermeld zodra bekend. Telefonisch zijn we altijd bereikbaar behalve op ma. en di. wanneer de showroom gesloten is. Per mail altijd bereikbaar. Nagenoeg alle vogue transporters zijn inmiddels leverbaar en uitgeleverd. Bij ons weten is ook uw bestelling inmiddels uitgeleverd.


9,3

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Super service!
07 februari 2015 om 20:37 Meldt als ongepast

We hebben een Vogue transportfiets gekocht afgelopen week. Bij het uitpakken bleek dat een spatbord was beschadigd.
's Avonds een foto hiervan gestuurd en volgende dag werd gelijk een nieuw spatbord opgestuurd!
Dochter weer helemaal blij. Volgende keer kopen we zeker hier weer!

Snelle levering, veel keuze in fietsen Niets

  Commentaar (1)


door Margewebshop.nl - 22 februari 2015 om 14:05 Meldt als ongepast
Fijn dat alles gelijk naar wens geregeld is. Heel af en toe kan het gebeuren dat er iets beschadigd is bij de aflevering van de fiets, ondanks alle zorg die aan uw bestelling besteed wordt. Wij trachten dit uiteraard altijd zo goed en zo snel mogelijk op te lossen. We wensen u veel plezier met uw aankoop.


3,7

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 2

En we wachten nog steeds....
05 januari 2015 om 21:52 Meldt als ongepast

Begin oktober 2014 een dames Vogue transportfiets mat zwart besteld voor de verjaardag van onze dochter. We wisten dat de fiets niet direct leverbaar was maar vanaf half oktober/november weer voorradig. Aangezien wij al betaald hebben zou de fiets met voorrang geleverd worden. Begin december zonder ook maar iets gehoord te hebben toch maar eens gebeld daar de tekst onveranderd op de site bleef staan. Blijkt dat de levering toch nog langer op zich laat wachten. Nu leverbaar van half nov. tot uiterlijk december. Nu de eerste week van januari 2015 al weer is aangebroken nog steeds geen enkel bericht en geen fiets...Denk ook niet dat we hier nog op hoeven te rekenen, erg jammer! Morgen maar weer eens bellen met de vraag hoe lang het nu nog gaat duren en anders zit er niets anders op een andere fiets te kopen en ons geld terug te vragen.

Belofte nakomen en indien de bestelling niet meer leverbaar is, de klant op de hoogte stellen

  Commentaar (3)


door Margewebshop.nl - 22 februari 2015 om 13:56 Meldt als ongepast
De Vogue transporters zijn in de voorverkoop besteld. Indien een product in de voorverkoop bestelbaar is staat dit er duidelijk bij vermeld, en staat er ook bij wanneer de fabrikant het model verwacht uit te leveren. Uiteraard zijn wij afhankelijk van de fabrikant en is vertraging van uitlevering voor ons overmacht. Veranderingen in de verwachtte levertijd worden altijd bij het product vermeld zodra bekend. Telefonisch zijn we altijd bereikbaar behalve op ma. en di. wanneer de showroom gesloten is. Per mail altijd bereikbaar. Nagenoeg alle vogue transporters zijn inmiddels leverbaar en uitgeleverd.


door a bremmer - 16 januari 2015 om 22:22 Meldt als ongepast
Inmiddels hebben wij een andere fiets uitgekozen. Deze was iets duurder maar wel leverbaar. Eind goed, al goed tot deze bezorgd zou worden. Mail gehad dat deze op donderdag bezorgd wordt. Hele dag gewacht, chauffeur niet bereikbaar en dezeis met fiets en al terug gereden omdat zijn dag er op zat? !Nu vandaag alsnog geleverd na het onheilspellende bericht vanmorgen dat de fiets nog in de loods in Zwolle stond en dinsdag gebracht zou worden. Na hoop heen en weer bellen toch bezorgt vandaag...maar goed dat onze dochter zo blij met de fiets is..wat een toestand en hoeveel moeite en tijd dit gekost heeft :-(


door Esther - 16 januari 2015 om 8:26 Meldt als ongepast
Wij hetzelfde probleem.. begin november deze fiets besteld in het blauw.. ook voor de verjaardag van onze dochter. Wij hebben ook verscheidene keren gebeld... vorige week gebeld en er werd gezegd dat de fabrikant verwacht deze maand de fiets te kunnen leveren. Laten we t hopen ;)


7,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Goede service
08 december 2014 om 13:22 Meldt als ongepast

Na bestelling bleek de fiets helaas niet leverbaar. Winkel heeft goed gezocht naar een alternatief. Toen het alternatief niet leuk genoeg vonden hebben we de order zonder problemen kunnen annuleren en werd het geld per direct teruggeboekt.


10

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

gewoon een heel goed bedrijf !
01 augustus 2014 om 21:13 Meldt als ongepast

Wij hebben voor onze zoon zijn eerste racefiets gekocht.Trots dat hij was toen hij uit de doos kwam, heel mooi ,maar er was een sticker kapot van het frame we stuurden een e-mail en drie dagen later was er een nieuwe sticker super goed.

  Commentaar (1)


door Margewebshop.nl - 2 augustus 2014 om 20:08 Meldt als ongepast
Bedankt voor uw review. Fijn dat de sticker snel aangekomen is. We hopen dat uw zoon veel plezier aan de fiets zal beleven.


9,0

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

uitstekende service en afhandeling klacht
25 juni 2014 om 22:28 Meldt als ongepast

Alle contacten over onze aankoop werden zorgvuldig en snel afgehandeld.
Helaas bleek de geleverde fiets niet dezelfde kettingkast te hebben als we dachten. Doordat deze niet meer werd geleverd door de fabrikant werd ons een net voorstel gedaan om dit te compenseren. Ook dit werd naar onze volle tevredenheid afgehandeld. Veel webshops kunnen nog veel leren van de manier en snelheid van het afhandelen van een klacht.

snelheid en kwaliteit van de klantenservice Het uiteindelijk geleverde produkt moet stroken met de website.

  Commentaar (1)


door Margewebshop.nl - 2 augustus 2014 om 20:06 Meldt als ongepast
Bedankt voor uw review. Fijn dat het zo naar tevredenheid opgelost is. Helaas hadden wij nog niet doorgekregen dat de kettingkast gewijzigd was. Inmiddels is dit op onze site aangepast.


Bekijk snel al onze acties!

Ga direct naar onze website of kom langs in onze showroom van ruim 400m2. Iedere week nieuwe acties!

Locatie van MargeWebshop.nl op de kaart

Newtonweg 19 -21
8013RD, Zwolle

Openingstijden

  • Maandag10:00 - 17:00
  • Dinsdag10:00 - 17:00
  • Woensdag10:00 - 17:00
  • Donderdag10:00 - 17:00
  • Vrijdag10:00 - 17:00
  • Zaterdag10:00 - 17:00
  • ZondagGesloten