Logo van Just by B, Zwolle

Just by B

Thorbeckegracht 13
8011 VL , Zwolle
Tel: (038) 230 48 68

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 9,1 is gebaseerd op 9 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 100% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over Just by B. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Beoordelingen over Just by B

9,1
over 9 review(s)

Eerste indruk

8,8

9 pos / 0 neg

Service

9,2

9 pos / 0 neg

Prijs / kwaliteit

9,4

9 pos / 0 neg
10

Review behulpzaam?
JA NEE

kanjers
10 november 2012 om 00:20 Meldt als ongepast

Deze mensen zijn nog niet heel lang bezig met hun eigen onderneming, maar in de 9maanden dat wij bij hen over de vloer kwamen hebben we hen zien groeien. Persoonlijke aandacht en hun enthousiasme werken aanstekelijk! Het resultaat: een unieke set trouwringen die we bij de juwelier niet hadden kunnen vinden


9,3

Review behulpzaam?
JA NEE

voor herhaling vatbaar
18 augustus 2012 om 14:18 Meldt als ongepast

Super vriendelijke mensen die goed luisteren naar je wensen. Niets is te gek. Het was steeds weer een feestje om naar de afspraak te gaan. Het resultaat is een set trouwringen waar wij super blij en trots op zijn. We zouden het zo weer doen als het moest!

Pluspunten: persoonlijke aandacht en service
Verbeterpunten: geen


10

Review behulpzaam?
JA NEE

Trouwringen
17 augustus 2012 om 20:06 Meldt als ongepast

De service is fantastisch, de ringen zijn ontzettend mooi geworden! Vriendelijke, sociale en hulpvaardige mensen.

Pluspunten: Vlotte service, in overleg heel veel mogelijkheden.


9,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Ring voor mijn chickie
19 juni 2012 om 20:13 Meldt als ongepast

Voor mijn vriendin was ik op zoek naar een mooie ring. Via het internet ben ik bij Just by B uitgekomen en de stijl van Bianca sprak mij erg aan. Bij mijn eerste bezoek hebben we in goed overleg een mooi ontwerp voor een chique ring gemaakt. Onlangs heb ik de ring in ontvangst mogen nemen en dit was zelfs boven verwachting mooi! Ook mijn vriendin is er zeer blij mee.

Pluspunten: Duidelijke communicatie en goede kwaliteit voor de juiste prijs


9,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Super tevreden
13 april 2012 om 10:25 Meldt als ongepast

Via google bij Bianca terecht gekomen. We zijn erg tevreden met het resultaat van onze trouwringen.

Pluspunten: vriendelijkheid, geduldig
Verbeterpunten: geen


8,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Hanger van 2 trouwringen
27 februari 2012 om 10:29 Meldt als ongepast

Via internet ben ik met Bianca in contact gekomen. Ze heeft voor mij een hanger gemaakt van 2 trouwringen. Ze heeft naar aanleiding van ons gesprek, 12 ontwerpen gemaakt waarvan ik er uiteindelijk 1 heb uitgekozen. Het is een prachtige hanger geworden en ik krijg er dan ook veel enthousiaste reactie's over. Ook heeft ze voor mij een ring groter gemaakt die ik nu weer met veel plezier kan dragen.

Pluspunten: Flexibele openingstijden, in overleg is veel mogelijk. Persoonlijke benadering.
Verbeterpunten: Geen.


9,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Uniek product.
04 februari 2012 om 20:41 Meldt als ongepast

Ik had nog nooit iets laten maken door een goudsmid maar ik weet wel dat ik vaker wat laat vervaardigen door Bianca van Just by B. Onze trouwringen zijn geweldig geworden! En precies voor die prijs die wij in gedachten hadden. Er werd leuk met ons meegedacht. 2 andere sieraden van mij zijn in de ringen verwerkt. Ik ben er helemaal blij. En de gedachte dat niemand anders deze ringen heeft. Warm aanbevolen!

Pluspunten: Prijs, klantvriendelijkheid, service
Verbeterpunten: Heb ik niet


8,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Mooi sieraad
07 januari 2012 om 10:19 Meldt als ongepast

De zilveren hanger was echt een verrassing,mooi gemaakt.

Ik ben er dan ook blij mee en zal hem vaak dragen.

groetjes A.S. KOERTS
.


8,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Super blij met het resultaat!
06 januari 2012 om 16:26 Meldt als ongepast

Trouwringen zijn super mooi geworden. eerst een gesprek , daarna een tekening waar ik wel wat in zag maar mijn aanstaande niet werd rustig uitgelegd en toegelicht, daarna akkoord en heb je het niet meer in eigen handen. Maar we zijn super blij met het resultaat. Gezellig atelier, er wordt echt de tijd voor je genomen. Dank je wel Bianca super gedaan!l