Indonesisch Restaurant Le Gong

Jufferenwal 25A
8011 LE , Zwolle
Tel: (038) 421 31 92 / Mob: (06) 54 30 00 00

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 8,5 is gebaseerd op 24 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 60% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Best of 2012
Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over Indonesisch Restaurant Le Gong. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Beoordelingen over Indonesisch Restaurant Le Gong

8,5
over 24 review(s)

Eerste indruk

8,5

24 pos / 0 neg

Service

8,2

22 pos / 2 neg

Prijs / kwaliteit

8,8

22 pos / 2 neg
4,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Slechte service.
23 augustus 2012 om 13:43 Meldt als ongepast

De reden dat dit restaurant een slechte beoordeling krijgt is de ongelofelijk slechte service. Het heeft geen zin via mail te reserveren of te reclameren....antwoord krijgt men niet. Lange wachttijden, incomplete gerechten en een te hoge rekening. Erg jammer want het eten is goed.

Verbeterpunten: Slechte service, lange wachttijden.


9,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Een Indonische verrassing in Zwolle
16 augustus 2012 om 11:02 Meldt als ongepast

Wij staan al jaren op de Camping in Hattem
en zijn op zoek gegaan in Zwolle naar een restaurant waar je lekker kunt eten,
kwamen uit bij Le -Gong ,dit restaurant is ons zeer goed bevallen .
Het eten smaakt erg goed en jawel de Bintang Bier was ook aanwezig
Bij ons in Utrecht zijn er ook veel restaurantjes,maar deze staat bij ons de TOP 10

Pluspunten: , alles lekker van smaak en Bintang Bier aanwezig zeer goeie prijsverhouding


9,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Gegeten op 2 juni met 2 personen. We waren ...
03 juni 2012 om 23:16 Meldt als ongepast

Gegeten op 2 juni met 2 personen. We waren afgegaan op de zeer hoge recensies. Nou, die zijn absoluut niet overdreven.

Het belangrijkste van een restaurant is natuurlijk het eten. Le Gong krijgt zonder twijfel een 10. Fantastisch, zowel de sate vooraf als de gerechten van het buffet. Het is zo lekker dat je in de verleiding komt om steeds weer wat bij te halen waardoor je snel teveel eet. Dat wordt dus weer flink trainen om de extra kilo's er weer af te krijgen. Maar het was het zeker waard.

De service is uitstekend en er wordt goed uitleg gegeven over de diverse gerechten.

De sfeer is heel gemoedelijk en gezellig. Echt gastvrij.

En de prijs is ongelofelijk. Zo lekker eten met zoveel keuze en dan ook nog gratis bijscheppen. De lage prijs schijnt een tijdelijke openingsactie te zijn. Maar ook als het duurder wordt, zullen we hier zeker nog vaak terugkomen.

Pluspunten: Het eten is ontzettend lekker.
Verbeterpunten: Je eet gauw te veel van zo'n buffet.


9,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Toch nog lekker gegeten in Zwolle..
08 mei 2012 om 16:26 Meldt als ongepast

Wij gaan eens in de 2 maanden naar een stad bij ons in de buurt om lekker uit eten te gaan
we kommen zelf uit de polder,maar zijn verschillende keren in Zwolle geweest
maar dit lekker restaurant was voor ons onbekend ....TOT NU..... moet zeggen de smaak helemaal perfect..

Pluspunten: De Prijskwaliteit verhouding kan menig restaurant een puntje aan zuigen... helemaal top


7,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Beetje jammer!
06 mei 2012 om 16:32 Meldt als ongepast

Met een gezelschap van 10 personen op Koninginnedag in dit restaurant gegeten. Eten was echt heerlijk! Alleen er was duidelijk niet gerekend op een halfvol (?)restaurant! Buffet werd niet vlot aangevuld. Een product als nasi moet toch gelijk aangevuld kunnen worden. Regelmatig lege glazen op tafel. Bediening (alleen de eigenaar) kon het allemaal niet in z''n eentje bolwerken, zo jammer!! Mijn tip: investeer in hulp in de bediening en je omzet van drank zal behoorlijk stijgen! Nog een tip: niet tegen je gasten zeggen dat je succes je boven het hoofd stijgt en dat je eigenlijk te hard moet werken.

Pluspunten: Heerlijke indonesisch keuken!
Verbeterpunten: Te weinig mensen in de bediening waardoor alles te lang duurt.


10

Review behulpzaam?
JA NEE

ik kom net terug van Bali voor een stage van 6 maanden,maar ik proef geen verschil..zeer goed !!!!!
23 april 2012 om 13:48 Meldt als ongepast

ik kom net terug van Bali voor een stageperiode van 6 maanden
ik moet zeggen dat de smaak en bereiding echt perfect zijn

een dikke 10 met griffel
mijn vriendin was meteen om..

Pluspunten: de mensen tonen echt intresse in hun vak


3,7

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 0 / Nee: 1

Geduld, geduld en nog meer porties geduld...... en toch nog koud eten.....
10 april 2012 om 23:17 Meldt als ongepast

Het authentieke Indonesische eten lokte mij en mijn vriendinnen. Maar wat zo geweldig moest zijn gezien de reviews viel enorm tegen. Het begon na zeker een half uur wachten, met een werkelijk heerlijke smakende portie saté, maar helaas koud aan tafel opgediend.
Als je er iets over zei, werd er niets mee gedaan.... Ja, druk, weinig personeel, personeel te duur enz.
De wijn serveren was een probleen, ach ja, 3 rood, 3 wit, waarvan eentje zoet, moeilijk, moeilijk. Tweede keer wijn in zelfde glas, niet erg, maar glazen werden meegenomen om weer te vullen, weer moeilijk voor wie wat was en of je je eigen glas terug kreeg, zou het niet weten ...... Uiteindelijk na heel lang wachten naar het buffet onder begeleiding van eigenaar, beetje kruip door sluip door naar een ongezellig hok achterin de zaak, maar goed, gerechten waren heerlijk van smaak, absoluut, maar geen kroepoek, atjar, sambal telor en ach, lepeltjes voor de seroendeng, nee dus. Er was meer beloofd dan er stond en alles bleek ook nog eens hartstikke koud te zijn, zo jammer...... en eigenaar duldde geen enkel commentaar. Hij had best wel zijn voordeel hiermee kunnen doen en hij had zich best even mogen verontschuldigen. Ja, uiteindelijk, toen wij na weer eindeloos wachten af wilden rekenen, bood hij ons nog een drankje van de zaak aan, maar dat hoefde op dat moment niet meer, we moesten onze bus nog wel halen ..... Ik hoop, dat wij domweg grote pech hebben gehad en dat het een ander beter zal vergaan.

Pluspunten: gerechten zijn echt heerlijk van smaak
Verbeterpunten: veel te lange wachttijden en alle gerechten zijn koud en eigenaar is niet klantvriendelijk

  Commentaar (1)


door Darwin - 13 april 2012 om 15:14 Meldt als ongepast
Ik vraag mij af, of jullie "Uit Eten Waren"? Ik weet welke groep jullie zijn, wij waren ook daar. Wij dachten er het onze van en ik zou zeggen als jullie "Uit Eten"waren, dan neemt je toch de tijd? Dan hebt je geen tijd om op alle kleine futiliteiten te letten. Daarbij was het eten goed van smaak, dan hebben jullie uiteindelijk toch waar voor jullie geld gekregen?? Dus...ik zou zeggen, ga op een andere manier uit eten en bederf de sfeer niet voor anderen! Denk daar maar eens over na!


9,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Zeer lekker en leuk restaurant
09 april 2012 om 17:00 Meldt als ongepast

we wonen nu ongeveer 3 jaar in Zwolle en hebben bijna elk restaurant al een keer geprobeerd.
maar dit is toch iets anders.zeer lekker kan ik wel zeggen en helemaal niet zo prijzig.
je krijgt waar voor je geld

Pluspunten: De verschillende gerechten zijn zeer lekker van smaak


9,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Op advies van een collega en zeker geen spijt
27 maart 2012 om 13:31 Meldt als ongepast

Hier smaakt het echt anders en veel lekkerder dan in een normaal indisch restaurant
Dit is echt een aanrader zowel Prijs en Kwaliteit een Dikke 9

Pluspunten: Ze hebben zelfs Bintang indonesisch Bier hebben we nog gedronken tijdens ons vakantie op Bali


9,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Fantastisch restaurant
22 maart 2012 om 06:39 Meldt als ongepast

Heerlijk gegeten, leuke bediening, aardige eigenaars, ronduit fantastisch. Ik begrijp niet dat iemand slecht beoordeeld had. Ruime keuze aan echt origineel Indonesisch eten. Wij komen zeker graag terug.

Pluspunten: Vriendelijke mensen met hart voor de gasten en zaak.
Verbeterpunten: Geen